Open huis zomer editie 19 & 20 Mei

Op 1e & 2e pinksterdag is het weer tijd voor het open huis van Landelijkhuisje, en dit keer dompelen we ons helemaal onder in de zomersferen.

Kom gezellig langs en laat je verrassen en inspireren door een scala aan prachtige artikelen, perfect voor zowel binnen als buiten. Ontdek groendecoraties, woonaccessoires, meubels en sfeervolle zomerartikelen die je huis een gezellige en uitnodigende sfeer geven.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen! Liefs, het team van Landelijkhuisje.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de open huisdagen bij Landelijkhuisje transformeert ons woonhuis tot een inspirerende showroom, doordrenkt van huiselijke charme. Je bent van harte welkom om de hele benedenverdieping en tuin van ons huis te verkennen en je te laten inspireren. Deze open huisdagen vinden vier keer per jaar plaats, telkens met een ander thema, zoals 19 en 20 Mei de zomer editie. Kom gezellig langs op Jan van Erpstraat 15, 5165BH, Waspik - we zijn zowel zondag als maandag geopend van 10:00 tot 16:00 uur en zorgen voor koffie en thee. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! Liefs, het team van Landelijkhuisje.

Wat is het adres?

Kom gezellig langs op: Jan van Erpstraat 15, 5165BH, Waspik

Wat zijn de openingstijden?

We zijn zowel zondag & maandag geopend van 10:00 tot 16:00!